Een geheime wapen voor laser ontharing


De hoofdharen dienen wegens een behandeling betreffende de laser ongeveer 4 mm lang bestaan. U krijgt gedurende een treatment een bijzondere bril op teneinde de ogen te beschermen en op uw huid is een koude gel aangebracht.

Het is dus van groot belang het u ieder medicijngebruik meldt bij een expert. Denk hierbij ook met milde medicijnvormen bijvoorbeeld aspirine, antibioticakuren en andere pijnstillers.

DeSoprano Accordcombineert SHR lasertechnologie betreffende pijnloze IN-Motion wegens supersnelle, pijnloze ontharing. Een SHR lasertechnologie richt zichzelf op de lederhuid en stelt een haarfollikels welke daarin gevonden worden bloot aan korte warmteproducerende energiestoten.

Die horen eenvoudig op een contouren van jouw gebogen lijf. Een aantal jaar Philips onderzoek bezit wat afgeleverd het zo gemakkelijk en doeltreffend kan zijn en daar beslist uitspringt. En wanneer dat nog niet voldoende is, zijn ze tevens nog eens erg snel – van 6,5 minuut om jouw hele been te veven.

Email: Het e-mailadres is beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te bestaan teneinde dit te bekijken.

Wanneer jouw ons donkere ofwel grijze huid hebt (Fitzpatrick huidtype V ofwel VI), vervolgens zijn de meeste IPL-ontharingsapparaten niet betrouwbaar voor de huid. Je hebt maar een zoveel keuzes.

Voor een laserbehandeling geraken ongewenste hoofdharen met ons laser permanent verwijderd. Een laser produceert een krachtige lichtstraal. De kracht betreffende die laserstraal is in dit pigment aangaande een haarwortels omgezet in warmte.

Dit is dus met groot waarde dat u dan ook ieder medicijngebruik meldt bij een expert. Denk hierbij verder met milde medicijnvormen zoals aspirine, antibioticakuren en verschillende pijnstillers.

Ze bestaan passend wegens al die afgezien de donkerste huid en aankomen met een nieuwe Smartskin sensor. Precies mits voor verschillende huidskleur sensors is een hoogste en veiligste intensiteitsinstelling voor je huid geadviseerd, doch dit is geoorloofd om deze ons ofwel twee niveaus lager te zetten, zodat je compleet de controle hebt.

Een haarwortel is hiermee vernietigd. Via het zuivere en bijzonder krachtige laserlicht geraken ook een dieper gelegen haarworteltjes bereikt zodat maximaal uitkomst is behaald.

Je hoop het een informatie uit dit artikel je een beter Laserontharing benul bezit gegeven aan IPL/laserontharing vanwege thuis en dat jouw aan een hand aangaande die info dit allerbeste laser ontharingsapparaat inkopen mag.

Een haar dient hierbij als geleider aangaande deze puls. Door de vitaliteit aangaande het laserlicht beschadigt dit haarzakje en mag daar geen nieuwe haar meer uit groeien. De laserbehandeling is ons veilige en effectieve behandeling anti ongewenste haargroei.

De Soprano Accord omvat een aantal geneeskundig aangetoond technologieën en introduceert daarmee effectieve laserontharing.

Via een lederhuid in een bepaald gebied geleidelijk te verwarmen beschadigt een Soprano Accord een haarfollikels, hetgeen een teruggroei belemmerd, buiten de omliggende huid te verwonden of pijn te teweegbrengen. Aangezien iedere haarfollikel zijn persoonlijk groeicyclus heeft bestaan daar meerdere behandelingen nodig om een bepaald gebied perfect te behandelen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een geheime wapen voor laser ontharing”

Leave a Reply

Gravatar